Actualitate

Au furat ţigări dintr-un supermarket din Alba Iulia. Trei bărbaţi din Târgu Mureş, cercetaţi de poliţişti

Trei bărbaţi din Târgu Mureş sunt cercetaţi de poliţiştii din Alba Iulia pentru furt. Aceştia sunt suspectaţi că au sustras ţigări în valoare de 2.500 de lei dintr-un supermarket din oraş.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe trei bărbaţi din municipiul Târgu Mureş, ca fiind persoanele bănuite de comiterea unui furt şi a unei tentative de furt din două societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 17/18 august, D.Z.L., de 31 de ani, S.J., de 32 de ani şi B.A., de 38 de ani au pătruns prin efracţie în incinta unui supermarket situat pe B-dul Republicii din Alba Iulia şi au sustras ţigări în valoare de 2.500 de lei.

În aceeaşi noapte, cei trei bărbaţi au pătruns prin efracţie într-un local de pe strada Livezii din Alba Iulia, însă nu au sustras bunuri.

Poliţiştii au întocmit pe numele celor trei mureşeni dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale precum şi pentru recuperarea prejudiciului.