Actualitate

Joaca dintre două fetițe a declanșat o ceartă între părinții acestora, în Alba Iulia. Jandarmii au intervenit și i-au sancționat

Joaca dintre două fetițe a declanșat o ceartă între părinții acestora, incident ce a necesitat intervenția jandarmilor. Scandalul s-a produs luni, pe strada Craivei din Alba Iulia. Tatăl uneia dintre fetițe, supărat că aceasta a învățat de la cealaltă fetiță ”să facă prostii”, le-a interzis celor două să se mai întâlnească, motiv pentru care mama celeilalte fetițe și-a exprimat dezacordul printr-un limbaj vulgar și amenințări cu acte de violență. Aceștia au fost sancționați contravențional.

O fetiţă de 6 ani si-a învăţat prietena de 5 ani să facă prostii” şi a declanşat o ceartă pe strada Craivei din Alba Iulia. Incidentul a apărut luni, 3 noiembrie, la ora 12.00 şi a necesitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj de jandarmerie.

Supărat că fiica sa, în vârstă de 5 ani, a învăţat de la prietena sa, cu un an mai mare, să-şi murdărească hainele, să arunce cu pietre şi, se pare, să se agaţe de căruţe în mişcare, G.K. (23 de ani) din Alba Iulia le-a interzis celor două să se mai întâlnească.

Atitudinea bărbatului a declanşat furia mamei fetiţei de 6 ani, S.A.R. (22 de ani), iar aceasta şi-a exprimat dezacordul prin proferarea de obscenităţi şi ameninţări cu acte de violenţă. Drept urmare, din vorbă în vorbă, cei doi părinţi au ajuns să-şi arunce unul altuia acuze grave legate de educaţia copiilor şi să se jignească reciproc, sub privirile celorlalţi vecini şi a propiilor copii, care astfel au avut parte de un adevărat exemplu de comportament iresponsabil şi vulgar. Intervenţia oportună a echipajului de jandarmerie a determinat aplanarea incidentului şi a prevenit apariţia unor fapte mai grave.

Amândoi părinţii au spus că că intenţionează să-i educe foarte bine, dar au admis că faptele tocmai săvârşite îi contrazic. Iar pentru aceste fapte au fost amândoi sancţionaţi contravenţional.