Actualitate

Minori de 13 și 14 ani din Alba Iulia, cercetați de polițiști pentru comiterea mai multor furturi. Au sustras bani și bunuri din magazine

Doi minori din Alba Iulia, în vârstă de 13 ani, respectiv 14 ani, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat bani şi bunuri din mai multe magazine din cartierul Cetate. Prejudiciul a fost estimat la 1.600 de lei.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat marți, 11 noiembrie, doi minori din municipiul Alba Iulia ca fiind persoanele bănuite de comiterea a patru spargeri.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 31 octombrie – 10 noiembrie, cei doi minori au pătruns prin efracţie în patru magazine situate în cartierul Cetate din municipiul Alba Iulia iar din două societăţi comerciale au sustras bani şi bunuri cauzând astfel un prejudiciu de 1.600 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi minori.