Actualitate

La mulţi ani, Marius Moga! Albaiulienii l-au felicitat pe compozitorul din Cealaltă Capitală, de ziua lui

Marius Moga a împlinit 33 de ani pe 30 decembrie şi şi-a sărbătorit ziua de naştere cu o petrecere organizată într-un club din Bucureşti. Un grup de tineri din Alba Iulia nu au uitat însă această dată şi au adunat într-un film mesaje de felicitare, un cadou pentru tânărul compozitor şi artist originar din Cealaltă Capitală.

“Visele de azi să devină realitate, speranţele de mâine, împliniri. Gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu. La mulţi ani!”

“Bucură-te de fiecare clipă şi aminteşte-ţi că astăzi este cea mai specială zi din viaţa ta.”

“La mulţi ani! Alba Iulia te iubeşte. Toate cele bune”.

“Primeşte această zi specială ca pe o nouă pagină din povestea ta de viaţă. O poveste tot mai frumoasă, cu fiecare an ce vine. La mulţi ani!” sunt câteva dintre mesajele tinerilor.

„Numele lui a devenit o marcă. Nu există proiect în care să se implice și care să nu aibă un succes răsunător. Cântăreți din cele mai diverse genuri sunt înnebuniți să colaboreze cu el, măcar și pentru o singură piesă. Nu putem vorbi despre un nume de succes din muzica de astăzi cu care el să nu fi avut vreo legătură. Pe cea mai bună parte a lor, chiar el le-a lansat. Astăzi, pe lângă toate mai are și propria lui formație. Marius Moga!”, este prezentarea compozitorului în top 100 „Mari români”.