Actualitate

Acţiune IPJ Alba cu ocazia Sărbătorilor de Paşte: Evaziune fiscală în domeniul panificației, produse confiscate și amenzi de 8.000 de lei

Implicaţi într-o acţiune privind prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cu preponderență a celor de evaziune fiscală, poliţiştii din Alba au reuşit să ”adune”, vineri, 3 aprilie, amenzi în valoare de 8.000 de lei. Controalele polițiștilor au vizat societăți comerciale și persoane fizice din industria de panificație. Oamenii legii au constatat un caz de evaziune fiscală și au confiscat peste 300 kilograme de produse de panificație.

În perioada 2 – 9 aprilie, poliţiştii din judeţul Alba acţionează cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, cu preponderenţă a celor de evaziune fiscală.

La data de 3 aprilie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat 37 de controale la societăţi comerciale şi persoane fizice care produc şi comercializează produse de panificaţie.

În cadrul activităţilor, pentru nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.000 de lei.

De asemenea, au ridicat în vederea confiscării, 321 kilograme de produse de panificaţie şi au constatat o infracţiune de evaziune fiscală.

Activităţile desfăşurate se înscriu în planul de acţiuni la nivel naţional, premergător Sărbătorilor de Paşti