Noutati

Scandal cu lovituri de briceag la Bistra: Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital, iar un bărbat este cercetat pentru lovire

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Bistra a ajuns la spital, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui conflict la un bar din localitate. A fost lovit cu un briceag, în zona coapsei, de către un bărbat de 37 de ani, şi el aflat în localul respective şi ambii sub influenţa alcoolului.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.40, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că la un local public din comună, între doi bărbaţi, a avut loc un conflict în urma căruia unul a suferit leziuni la un picior.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între S.V.I., de 21 de ani şi A.I.M., de 37 de ani, ambii din comuna Bistra, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia A.I.M. i-a aplicat o lovitură cu un briceag, în zona coapsei drepte, lui S.V.I.

Victima a fost transportată la spitalul din Cîmpeni unde a primit îngrijiri, rămânând sub supraveghere medicală, iar în această dimineaţă a fost externată.

Faţă de A.I.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.