Actualitate

Tineri din Baia de Arieş, cu dosar penal pentru tâlhărie. Au agresat un bărbat şi i-au furat 600 de lei

Poliţiştii din Baia de Arieş îi cercetează penal pe doi tineri, de 22  şi 25 de ani din oraş, care l-ar fi tâlhărit pe un concetăţean. Luni noaptea, tinerii au acostat un bărbat de 41 de ani din Baia de Arieş, iar după ce l-au agresat i-au furat 600 de lei.

Marţi, Poliţia oraşului Baia de Arieş, a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Baia de Arieş cu privire la faptul că în noaptea de 1/2 iunie, în jurul orei 00.30, în timp ce se deplasa spre locuinţa sa, a fost acostat de o persoană care l-ar fi agresat şi i-a sustras o sumă de bani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că luni seara, victima a consumat băuturi alcoolice într-un local public din Baia de Arieş şi, în timp ce se deplasa spre casă, a fost urmărit de către G.N.C., de 22 de ani şi P.I.I., de 25 de ani, ambii din Baia de Arieş.

În momentul în care a ajuns pe un teren viran, situat în apropierea străzii Minelor, victima a fost agresată de către G.N.C. care i-a sustras din portmoneu suma de 600 de lei. Ulterior, cei doi au împărţit suma de bani.

Faţă de G.N.C. şi P.I.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentaţi la parchet, pentru dispunerea măsurilor legale.