Actualitate

Polițiștii din Reghin au identificat autorul unui furt de biciclete

 

La data de 11.07.2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au reuşit identificarea autorului furtului a 2 biciclete. Bunurile au fost ridicate de la autor, un bărbat de 62 de ani.

La data de 11.07.2015, ora 09.00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Reghin, a fost sesizat telefonic de către un bărbat din localitatea Reghin, judeţul Mureş, despre faptul că autori necunoscuţi i-au sustras bicicleta.

Echipa operativă de la Poliţia Municipiului Reghin, deplasată la faţa locului, a constatat faptul că, în dimineaţa zilei de 11.07.2015, în jurul orelor 06,30, autori necunoscuţi au pătruns în locul destinat parcării de biciclete din incinta Primăriei municipiului Reghin, de unde au sustras două biciclete.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică, s-a reuşit identificarea autorului, în persoana unui bărbat de 62 ani, din comuna Batoş, judeţul Mureş.

Bunurile sustrase, în valoare totală de 800 lei, au fost recuperate integral şi restituite părţilor vătămate.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale cu autorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În data de 11.07.2015, un tânăr de 18 ani din Adămuş, conducând un autoturism, fără a deţine permis de conducere, s-a tamponat cu un vehicul cu tracţiune animală.

În data de 11.07.2015, ora 22:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr.11 Târnăveni, au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un tânăr de 18 ani, din comuna Adămuş, a condus un autoturism pe str.Viilor, din satul Corneşti, judeţul Mureş, unde s-a tamponat cu un vehicul cu tracţiune animală care circula din sens opus.
În urma verificării s-a stabilit că autoturismul avea capota înfundată, iar conducătorul auto nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tânărului de 18 ani i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de “Conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.

În data de 12.07.2015, un tânăr din comuna Ghindari, fără permis de conducere, sub influenţa alcoolului şi conducând cu viteză, a intrat cu autoturismul într-un gard.

În data de 12.07.2015, ora 01.00, poliţiştii de la Postul de Poliţie Ghindari din judeţul Mureş, au fost sesizaţi telefonic, cu privire la faptul că un autoturism a intrat în gardul unui imobil.

Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât un autoturism era poziţionat perpendicular pe drum, cu faţa în gardul unui imobil.

La faţa locului era prezent conducătorul autoturismului, un tânăr din Ghindari, judeţul Mureş, care a declarat că deşi nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a condus autoturismul cu viteză, pierzând controlul volanului şi intrând în gard.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.