Actualitate

Doi tineri din Zlatna, REŢINUŢI pentru TÂLHĂRIE. I-au furat, la Abrud, telefonul mobil unui tânăr din Alba Iulia

Doi tineri în vârstă de 22 respectiv 30 de ani din Zlatna au fost reținuți de polițiști pentru tâlhărie. Aceștia au abordat, pe o stradă din Abrud, un tânăr din Alba Iulia și, prin violență, i-au sustras acestuia telefonul mobil.

Miercuri, 9 septembrie, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii faţă de doi tineri din Zlatna care sunt bănuiţi de comiterea unei fapte de tâlhărie, asupra unui tânăr, căruia, prin acte de violenţă, i-au sustras un telefon mobil.

Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată marţi de către un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că în după amiaza aceleiaşi zile, în timp ce se afla pe o stradă din Abrud, a fost abordat de două persoane care, prin violenţă, i-au sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 9 septembrie, poliţiştii din Abrud au reuşit să-i identifice pe cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptei.

Este vorba de R.C., de 22 de ani şi P.F.N., de 30 de ani, ambii din Zlatna, care au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.