Actualitate

ACCIDENT la Gârbova: Femeie acroşată de o maşină. Şoferul a părăsit locul faptei şi a fost găsit de poliţişti la domiciliu

Un tânăr de 23 de ani din comuna Gârbova este cercetat de poliţişti după ce a lovit cu maşina o femeie din localitate şi a părăsit locul accidentului. A fost găsit de poliţişti, la domiciliu.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, la ora 18.55, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Gârbova a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a suferit leziuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că J.D.E. (23 de ani), din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horea, Cloşca şi Crişan din localitate, la efectuarea unui viraj spre stânga, a acroşat-o pe o femeie în vârstă de 42 de ani, care se afla pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului şi-a continuat drumul, fiind identificat ulterior la domiciliul său.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni uşoare la un braţ şi a fost transportată la spitalul din Sebeş, unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Faţă de J.D.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.