Actualitate

Transportul de marfă și persoane, în atenția polițiștilor mureșeni

Serviciul Rutier din cadrul IPJ Mureș desfășoară,la această oră, o amplă verificare a transportatorilor de marfă și persoane. Acțiune face parte din calendarul Organizației Polițiilor Rutiere Europene (TISPOL).
Este vorba de campania „TRUCK&BUS” la care participă și reprezentanții Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Mureș.

Polițiștii mureșeni au constatat că transportatorii au început să respecte regulile de circulație și legislația în vigoare.
Subcomisarul din cadrul IPJ Mureș, Marius Andone, vine cu detalii:

Se urmărește legalitatea acestor transporturi și dacă autovehiculele sunt echipate corespunzător și au asupra lor dotarea necesară. La modul general, transportatorii au înțeles să respecte regulile de circulație, regulile impuse de legislația română privind transporturile interne și internaționale. Am început să constatăm că tot mai puține sunt cazurile de încălcare a legislației rutiere.”

Poliția Rutieră derulează astăzi acțiunea de verificare a transportatorilor în două locații din Tîrgu-Mureș, la ieșirile din oraș înspre Cluj și Sighișoara.