Actualitate

Număr record de locuri de muncă în Sibiu și județ

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această săptămână un număr de 1.501 de locuri de muncă vacante oferite de 66 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite, 170 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare, respectiv asistent manager, contabil, funcţionar asdministrativ, grafician, inginer de sistem software, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanic, inginer producţie, manager de zonă,  medic veterinar, proiectant inginer mecanic sau programator, în timp ce 1.331 de posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

72 de joburi pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 70 de posturi sunt oferite pentru montatorii de subansamble. Alte 35 de locuri de muncă disponibile sunt pentru casieri, iar 38 de locuri de muncă pentru lucrătorii comerciali. 77 de posturi sunt oferite muncitorilor necalificați în industria confecțiilor, iar 31 de locuri de muncă sunt pentru magazineri. Ofertă bogată de locuri de muncă se înregistrează și la confecționerii-asamblori articole din textile, unde sunt oferite 100 de locuri de muncă, 104 de locuri de muncă fiind oferite și pentru muncitorii necalificați la asamblarea și montarea pieselor. În același timp sunt oferite 30 de posturi pentru operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje și materiale sintetice și 243 de joburi pentru operator montaj linii automate. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de marochineri-confecționeri marochinărie după comandă, magazineri, inspectori de asigurări, ingineri electromecanici sau îngrijitori spații verzi.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.