Actualitate

Luna septembrie aduce 1.000 de premii garantate vizitatorilor Shopping City Sibiu

La Shopping City Sibiu, noul an școlar începe cu reduceri și premii garantate

În perioada 1 – 18 Septembrie 2016, primii 1.000 de clienți ai centrului comercial, care cumpără de minimum 100 de lei pe un singur bon de casa, din orice magazin amplasat în centrul comercial Shopping City Sibiu, au șansa să câștige cadouri pentru școală: 100 stilouri, 200 creioane colorate, 100 vouchere de cumpărături a câte 20 lei, 400 ghiozdane, 100 kit-uri de plastilină, 100 kit-uri de acuarele.

Pentru a participa, clienții centrului comercial trebuie să se prezinte cu bonul la panoul cu premii, amplasat lângă biroul Info Point (zona Douglas) și să se înscrie într-un joc unde trebuie să găsească trei imagini identice în 10 de secunde, premiul câștigat fiind cel indicat în imagini.

Partenerii campaniei, care vor oferi cele 1000 de premii sunt Decathlon, Noriel Toys, Alexandria Librarii, Diverta, Noriel Toys, Just Kidding.

Mai mult, în această perioadă, cea mai diversificată gamă și cele mai bune oferte pentru noul sezon de școală se găsesc la Shopping City Sibiu: Bossini – 50% reducere la al doilea produs redus achizitionat, Noriel Toys – reduceri de până la 50% la produsele pentru școala, Diverta – 20% reducere la ghiozdane și 20% reducere la cărțile Disney, Optiplaza – reducere de până la 70% la rame și ochelari de soare, oferte speciale la încălțămintea sport de la Hervis, Adidas și Decathlon, precum și noi modele de haine și încălțăminte la prețuri speciale.

Pentru mai multe informații privind campania și regulamentul de concurs accesați pagina de Facebook a Shopping City Sibiu, precum și website-ul www.shoppingcitysibiu.ro.