Actualitate

Angajații E ON Gaz Sibiu, acțiune de voluntariat la Grădinița 7

Marţi, 25 octombrie, 30 de angajaţi ai companiei E.ON din Sibiu au lăsat pentru câteva ore deoparte birourile, computerele sau echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii de la Grădiniţa numărul 7 de pe strada Guşteriţei. Spaţiul de joacă exterior a căpătat un aer mai proaspăt prin lucrări de vopsire, montare suporturi la ghivecele de flori şi alte mici lucrări, toate materialele şi ustensilele necesare fiind asigurate de companie.

Cei mici nu au fost desigur uitaţi, bucurându-se de un cadou surpriză primit de la angajaţii E.ON.

„Vorbele ne aseamănă, gesturile ne deosebesc, iar faptele ne dau valoarea. Cert e că omul sfinţeşte locul, aşa cum spune o vorbă din bătrâni. Tot ceea ce e uman  pleacă de la o idee, de aceea salutăm iniţiativa echipei manageriale  a E.ON şi pe această cale le mulţumim şi  îi felicităm că au fost cu un pas înainte, că au ales să susţină educaţia prin puterea exemplului, reuşind să încălzească, de data aceasta, sufletul copiilor reflectat în privirea inocentă şi zâmbetul curat şi sincer”, a declarat prof. dr. Maria Turean, inspector şcolar al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu.

În numele întregului colectiv, al părinţilor, dar mai ales al copiilor, directorul Emilia Bălan a mulţumit companiei E.ON pentru alegerea şi bucuria făcută copiilor. Prezentă la acţiune, Teona Oltean, director general adjunct E.ON Distribuţie România a declarat: “A fost o zi frumoasă pentru noi mai ales pentru că am avut ocazia să-i vedem pe cei mici. Suntem încântaţi de felul în care am fost primiţi, dar şi de faptul că am putut să aducem o mică contribuţie în amenajarea spaţiului de joacă, acţiunile de voluntariat fiind o obişnuinţă pentru noi, ca membrii ai comunităţii. Sunt convinsă că fiecare dintre noi apreciază aceste acţiuni pentru că acolo unde există grijă şi implicare există şi o viaţă mai bună”.

Implicarea în comunitate este o constantă a Grupul E.ON în România. Înce-pând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000. E.ON România încurajează acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat