Actualitate

Semimaraton de înot – TURDA, ediția I, 18 martie 2017 – Împreună pentru Tiberiu

Sportul si miscarea  sunt activitati recomandate  oricarei persoane, indiferent de varsta. Insa una dintre categoriile pentru care ar trebui sa prezinte interes maxim o reprezinta copiii.

Sportul imbunatateste calitatea vietii acestora si ii disciplineaza inca de la varste fragede. Copilul isi formeaza un grup de prieteni cu interese si valori comune. Sportul reduce sansele ca acestia sa dezvolte obiceiuri periculoase, precum fumatul sau consumul de alcool.  De asemenea, copiii ce practica sporturi inteleg mult mai usor ce inseamna sa castigi sau sa pierzi si faptul ca pentru a castiga trebuie sa muncesti din greu alaturi  membrii echipei. De aceea, mai tarziu in viata, se vor integra mult mai usor si vor face tot posibilul pentru a fi cei mai buni.

Sportul dezvolta capacitatile mentale, gandirea strategica si cea matematica.  E distractiv si amuzant, ne ocupa timpul si cum spune proverbul “Mens sana in corpore sano”  prezinta beneficii multiple pentru corp si minte.

Rotary Club Campia Turzii sustine performanta! Performanta este intr-o legatura directa cu munca. Nimeni nu poate atinge performanta maxima fara a depunde efort si fara a indrazni sa aiba vise mari pe care sa-si doreasca sa le indeplineasca. Ca sa realizam ceea ce ne-am propus  trebuie sa facem progrese în fiecare zi pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Sunt de parere ca toata lumea ar trebui sa aiba un scop sau un vis pe care sa-si doreasca sa il indeplineasca pentru a beneficia de o viata fara incertitudini si de aceea noi Rotary Club Campia Turzii vom fi alaturi de voi pentru sustinerea performantei !

Si prima performanta resimtita de noi toti este solidaritatea de care ati dat dovada in privinta lui Tiberiu Suciu. Solidaritatea este un sentiment care izvoraste din bunatate si credinta.  Alaturi de gandurile noastre bune , de rugaciunile noastre , un ajutor financiar, oricat de mic poate schimba lucrurile in bine pentru el si pentru familia lui. Familia ofera stabilitate, confort si siguranta.    Familia nu se castiga, ea se construieste… asa ca haideti cu totii pentru un timp sa fim alaturi de Tiberiu , sa fim parte din familia lui.

Rotary Club Campia Turzii a initiat, dezvoltat si sprijinit financiar o serie de proiecte, toate in folosul comunitatii. Si de aceasta data, in parteneriat cu Clubul Sportiv Delfinii Turda si Salina Turda Durgau  vom fi alaturi de Tiberiu Suciu in lupta pentru viata. Va asteptam sambata 18 martie 2017  , in numar cat mai mare sa descoperim beneficiile inotului asupra sanatatii  si impreuna sa punem mana de la mana pentru ai acorda lui Tiberiu ajutor. Sa refacem rezervele de sensibilitate si sa fim acolo , prezenti, pregatiti sa oferim ajutor si sa intindem mana oricui are nevoie.

Va multumesc si va doresc multa sanatate!

Doru CHIPER

Presedinte RC Campia Turzii 

2016-2017