ActualitateLifestyle

Decathlon caută angajați în Satu Mare. Investiție de 180.000 de euro în noul magazin

După ce au pompat 180.000 de euro în noul magazin din municipiul Satu Mare, francezii de la Decathlon caută acum personal pentru magazinul care se va deschide în următoarele săptămâni.

”Echipa Decathlon Satu Mare își caută coechipieri! Dacă ești o persoană pasionată de sport, dinamică și responsabilă, trimite-ne CV-ul tăi pe e-mail! recrutare.satumare@decathlon.com”, este anunțul celor de la Decathlon.

Retailerul francez de echipamente sportive Decathlon va deschide un magazin în municipiul Satu Mare. Investiția într-un astfel de magazin se ridică la 180.000 euro, fără stocul de marfă, cu o suprafață de 1.400 metri pătrați. Rețeaua Decathlon numără 23 de magazine în prezent.

PresaSM a anunțat în premieră faptul că Decathlon vine în municipiul Satu Mare. Mai exact, în viitorul centru comercial Aushopping, investiția fiind în stadiu de finalizare.

După ce se va construi centrul comercial (lucrări care vor dura circa un an), cei de la CEETRUS vor să mai construiască un cartier de locuințe, cu 300 de apartamente. Finalizarea întregului proiect este prevăzută pentru 2021-2022.