Actualitate

Poliția explică cum s-a produs accidentul mortal de la Tășnad

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare au dat publicității primele concluzii din cadrul anchetei desfășurate în urma accidentului mortal de la Tășnad, în urma căruia a decedat un tânăr, în vârstă de 19 ani.

”În această noapte, la ora 01.43, am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza orașului Tășnad a avut loc un eveniment rutier. Se pare ca un tânăr de 19 ani, care se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. Șoferul a fost rănit grav, iar în această dimineață, din păcate, a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal. Persoanei de la volan i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii”, transmit polițiștii.


Ș. M., tânărul în vârstă de 19 ani, implicat într-un grav accident la Tășnad, a decedat în această dimineață, la spital, potrivit informațiilor PresaSM.

Starea tânărului a fost extrem de gravă, având afectat craniul, coloana cervicală și zona toracică. Victima a fost ținută în viață doar cu ajutorul aparatelor, iar în această dimineață a cedat definitiv.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Reamintim faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1.43, pe raza orașului Tășnad. Un tânăr, în vârstă de 19 ani, a intrat cu mașina într-un cap de pod. Din cauza impactului deosebit de violent, șoferul și prietena acestuia au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale mașinii.

Prietena acestuia, aflată și ea în autoturism, a avut o șansă incredibilă, scăpând – din fericire – cu răni minore, fiind în afara oricărui pericol.

Echipajele specializate în descarcerare ale celor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au extras victima în stare de inconștiență, cu semne vitale foarte slabe.

Paecientul a fost preluat de către un echipaj medical de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la spital.  Din păcate, tășnădeanul a decedat în această dimineață.