Actualitate

Tânărul decedat în accidentul de la Tășnad voia să devină ofițer

Ștefan M., în vârstă de 19 ani, decedat în tragicul accident de la Tășnad, va fi condus marți pe ultimul drum. Priveghiul va avea loc luni, la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Tășnad, începând de la ora 18.00, în timp ce înmormântarea va avea loc marți, de la 13.00, tot la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Tășnad.

Întreaga comunitate din Tășnad îl plânge acum pe Ștefan, care a fost un elev foarte bun, dorindu-și să devină un ofițer de poliție și se pregătea pentru Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București.

O spune chiar unul dintre profesorii săi, care își amintește că Ștefan a fost primul elev admis la liceul din Tășnad.

”Iubite Prințule Șega, cum îți ziceam cu drag, în urmă cu 4 ani, când ai fost admis primul în cadrul liceului nostru (…) Azi, dragul nostru învățăcel, mândru de tine c-ai vrut s-ajungi un ofițer, îmi aduci lacrimi și suspine, doruri și multă amintire. Sper că te-ai mutat într-o stea luminoasă de unde ne vei privi pururea pe cei încă în viață”, este mesajul unuia dintre cei mai buni și apreciați profesori din Tășnad.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare au dat publicității primele concluzii din cadrul anchetei desfășurate în urma accidentului mortal de la Tășnad, în urma căruia a decedat un tânăr, în vârstă de 19 ani.

”În această noapte, la ora 01.43, am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza orașului Tășnad a avut loc un eveniment rutier. Se pare ca un tânăr de 19 ani, care se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. Șoferul a fost rănit grav, iar în această dimineață, din păcate, a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal. Persoanei de la volan i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii”, transmit polițiștii.