ActualitateBreaking NewsNoutati

Satu Mare, codas la absorbtia de fonduri europene! Kereskenyi pe primul loc! Isi face Pensiune pe Fonduri Europene

Dupa ce cu o deosebita nepasare Primarul Gabor Kereskenyi a reusit performanta sa claseze orasul Satu Mare pe ultimul loc din regiune la absorbtia fondurilor europene, mai exact la 29 ron/locuitor, cam de 100 de ori sub Oradea (vezi mai jos harta oficiala), acest primar foarte constiincios si foarte cinstit de altfel, a inceput sa aiba mustrari de constiintă, nu mai putea dormi noaptea de grija lipsei proiectelor pe fondurilor europene ale satmarenilor, asa ca se impuneau masuri urgente la acest capitol!

(sursa foto: presshub.ro)

Ideea cu solutia de remediere a acestei probleme a venit chiar de la sotia primarului, Noemi Kereskenyi, angajata la S.C. APASERV SATU MARE S.A. si bineinteles foarte implicata in problemele urbei.

Ea in data ce a sezizat acest neajuns al orasului s-a hotarat imediat, nesilită de nimeni (vezi foto mai jos ) sa-si faca un Hotel Pensiune pe fonduri europene, sa atraga cateva sute de mii de euro in buzunarul familiei desigur, asta doar asa ca sa mai creasca cifra medie rusinoasa de 29 ron/pe cap de locuitor a satmarenilor, incapabili sa atraga fonduri europene.

Pana aici totul legal si transparent, sa nu cumva sa va imaginati ca acest articol prezintă niste infractori penali care iau spagă dupa spagă de zeci si sute de mii de euro pentru licitatii trucate si PUZ-uri aprobate ilegal peste noapte.
Nu si nu, la Primaria Satu Mare asa ceva cu siguranta nu exista, la asta vegheaza primarul personal!

Cât tupeu au si cat de prosti ne cred acesti oameni?

E greu de imaginat, oameni buni, cu atat mai mult cu cat presa locala din păcate este extrem de tacută si rezervata cand vine vorba de asemenea subiecte (motivele le stim cu totii).

Si uite asa a luat nastere acest proiect minunat in beneficiul D-nei Kereskenyi, construit de o oarecare firma Vonhaz, castigatoarea legala a licitatiei netrucate, finantat partial pe bani europeni, partial… pe banii munciti „cinstit” de familia Kereskenyi totul in folosul satmarenilor, evident !
Superb fratilor! Bravo Satu Mare!

Va asteptam cu drag la noua PENSIUNE – KERESKENYI !

Pana atunci noi va spunem
Noapte Buna, Satu Mare, somn usor!

Domnul primar mai are cel putin o “experienta similara” in domeniu! Dupa plantatia de arbusti facuta fara costuri (pe fonduri SAPARD si o “donatie” consistenta) in Viile Satu Mare, revanduta ulterior cu o suma frumusica, a trecut la nivelul urmator, exact ca un adevarat om de afaceri, singura intrebare ramane: Ce cauta astfel de oameni la Primarie!? Cum de-l accepta satmarenii pe acest Gabor Kereskenyi?!

Citeste si Cum se fura banul public in Satu Mare! O afacere de milioane de euro pe banii contribuabililor, articolul care a obtinut nou record absolut de cititori in orasul Satu Mare, 46.651 de cititori unici din care 36.544 cititori satmareni, si peste 1.000 de distribuiri

Articol cu 11821 citiri unice. Distribuit de 298 cititori.