Noutati

Dezinfectare de urgență la Primăria Satu Mare după autoizolarea viceprimarului Adrian Albu

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu este în autoizolare la domiciliu. Acesta a confirmat pentru PresaSM că a participat la BPN-ul PNL la care a fost prezent și senatorul Vergil Chițu diagnositcat cu COVID-19. 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Satu Mare, Alexandra Ardelean, a declarat pentru PresaSM că s-a făcut o dezinfectare de urgență în biroul viceprimarului Albu, urmând să se aștepte rezultatele testării lui Adrian Albu pentru a se lua măsuri viitoare.

”S-a făcut o dezinfectare de urgență a biroului domnului viceprimar Adrian Albu. În funcție de rezultatele testului se vor lua măsuri viitoare. Decizia îi aparține primarului Kereskenyi Gabor, care a precizat că în acest moment este foarte important ca administrația locală să deservească populația, respectându-se măsurile de siguranță sanitară”, a precizat Alexandra Adelean. 

Adrian Albu a confirmat pentru PresaSM că a fost prezent la ședința BPN, alături de alți 100 de colegi.

“Nu m-am apropiat la mai mult de trei metri de domnul Chițac, nu am dat mâna cu el. Eu sunt la autoizolare de azi dimineață, respecânt toate regulile obligatorii. Aștept să vină o echipă de la DSP să mă testeze. Urmează să stau următoarele 14 zile, în autoizolare, la domiciliu”, a precizat pentru PresaSM, Adrian Albu.