Noutati

Dezinfecția la Satu Mare! Glumă de 1 Aprile pentru sătmăreni!

Nu este nevoie de mai mult decat o plimbare lunga pe strazile golase ale municipiului Satu Mare sa-ti dai seama ca propaganda lui Kereskényi legat de actiunea de dezinfectare a orasului nu este mai mult decat o gluma proasta de 1 Aprilie adresata satmarenilor!

Am remarcat actiunea masiva desfasurata in Baia Mare de catre firma locala de salubrizare (stropirea orasului cu dezinfectant), asadar am incercat sa ne adresam cu cateva intrebari primariei pentru a ne lamuri de ce satmarenii raman doar cu promisiunile? Binenteles ca nu ne-a raspuns nimeni din partea primariei Satu Mare…

Curiozitatea ne-a impins spre a afla de ce nu se actioneaza si in Satu Mare ca in alte orase ale tarii, pentru a veni in prevenirea si combaterea virusului, si ne-am adresat operatorului de salubrizare din Satu Mare, ing. Vasile Pușcaș, care ne-a raspuns prompt:

”Ne straduim de o saptamana sa convingem autoritatea publica locala de necesitatea dezinfectarii strazilor si trotuarelor din orasul nostru, dar fara success. Expertii in salubrizare de la primarie, au reusit sa omoare actiunea, ascunzandu-se dupa legi si prevederi din contract, pentru a nu executa lucrarea de dezinfectie de Florisal, pe care, aceasta latura a primariei il doreste scos din oras.

Intrebam: „Cum in Baia Mare se guverneaza dupa alte legi? De ce acolo ne putem face treaba si orasul arata curat, intretinut si dezinfectat, cu toate ca operatorul este acelasi – Drusal (avand aceeasi conducere ca Florisal-ul) ?”

Lasam sa judecati Dumneavoastra!

Update: Ca o ultima gluma a zilei, incepand cu orele 21:00, Kereskényi mimeaza dezinfectarea si face o veritabila dezinsectie pe cerul orasului! Vezi stirea aici

 7,348 total views,  1 views today

Comments (1)

  1. […] Dezinfecția la Satu Mare! Glumă de 1 Aprile … aprilie 1, 2020 […]

Comments are closed.