Noutati

Misterul contractului de salubrizare din Satu Mare dezvaluit! Mafia gunoielor Ave Ungaria expusă

In luna februarie a anului trecut, firma de salubrizare AVE Bihor, apendicele faimoasei Keviep din Ungaria, despre care DNA a arătat că a fost favorizată de fostul preşedinte al CJ Bihor, Kiss Alexandru, şi care sub urmaşul acestuia, Pásztor Sándor, a câştigat licitaţia pentru colectarea deşeurilor din judeţ!

Intr-o conferință de presă susținută duminica de deputatul Radu Cristescu,  caracatita din Satu Mare este expusa! Acesta arata cum banii satmarenilor se duc in buzunarele celor „baietilor destepti”.

„Cand veti afla ce afaceri si cati bani sunt la mijloc, cum se fura banii judetului si ai municipiului si catre cine se duc acesti bani…”

Radu Cristescu spune totul despre cel mai mare jaf din Satu Mare

Urmareste clipul de mai jos pentru a vedea declaratiile acestuia despre licitatia in care AVE Bihor a fost in mod evident favorizata si in urma careia ungurii de la Keviep castiga contractul pentru colectarea deseurilor satmarenilor:

Reactiile satmarenilor nu au intarziat sa apara:

„Așteptăm cu interes informații față de mafia UDMR din Satu Mare să vedem dacă avem și reacțiile așteptate din partea instituțiilor abilitate să-și facă datoria conform legii față de aceștia !!! Bv domnule Cristescu !!!”

Radu Cristescu anunta o noua conferinta de presa, mult mai detaliata de aceasta data, avand ca subiect principal actele de coruptie din judetul Satu Mare.

sursa: Facebook